Naar huis >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

In
 Privacybeleid

In 1.Hoe kunnen we uw privacy

beschermen? In De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. We hebben nooit uw persoonlijke gegevens verkopen of verhuren aan derden onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer groot, en zal zich inspannen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonlijke informatie die aan ons te beschermen en gebruik het alleen als we in het privacybeleid hebt beschreven.

In Tijdens het proces van informatie-uitwisseling, zullen wij ons best doen om informatiebeveiliging te waarborgen door middel van encryptie van de invoergegevens met beveiligingssoftware Socket Layer (SSL). Het is zeer belangrijk om te voorkomen dat anderen ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of het invoeren van uw computer. Daarom moet u het direct verzekeren log-off nadat u stopt met het bezoeken van de website wanneer u dezelfde computer te delen met andere mensen.

In 2. Wat zijn persoonlijke gegevens van de gebruikers die wij verzamelen?

In Ons primaire doel het verzamelen van persoonlijke informatie is om onze service te personaliseren en te verbeteren. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers:

In De informatie die u aan ons:

Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u op onze websites of aan ons verstrekt op andere manieren, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie die u verstrekt. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van onze speciale functies, zoals het plaatsen van reacties op onze websites, het creëren van een gebruiker of ontvangen van e-mail alerts. Persoonsgegevens verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het reageren op uw verzoeken om bepaalde producten en diensten, om de reclame-inhoud die u te zien en communiceren personaliseren.

In 3. Hoe gebruiken we de informatie die we verzamelen.

In ◆ We kunnen de informatie die we verzamelen om te gebruiken:

In * Bedien, bieden, verbeteren en onderhouden van de website

In * Aanpassen en / of uw winkelervaring en communicatie personaliseren

In * Beter inspelen op wensen van de clientèle van de dienst

In * Communiceer met u over uw aankoop, account informatie of de klantenservice behoeften

In * Communiceer met u over onze producten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden

In * Verbetering van onze business

In * Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere website functies

In ◆ We gebruiken cookies om:

In * Vergeet niet de items in uw winkelwagen

In * Herkennen wanneer u terugkeert naar onze website

In * Bewaar uw gebruikersnaam of login email (maar niet vergeten) die het gemakkelijker maken om in te loggen

In * Bevestig dat gebruikers zijn ingelogd

In * Hiermee kunt u Express Checkout

gebruiken In * Analyseer het gedrag van bezoekers

In Opmerking:

Into Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u vergrendelen aanpassen van de instellingen van uw internet browser. Echter, als je ze blokkeren, zult u niet in staat zijn om de volledige functionaliteit van onze websites te gebruiken, met inbegrip van de aanpassingen voorzien in verband met het creëren van een gebruikersprofiel.

Tot 4. Uw toestemming:

In ◆ Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met onze privacy policy.

In ◆ Door lid te worden van onze site, gaat u akkoord met een basisbedrag van informatie met de rest van de gemeenschap te delen, inclusief uw gebruikersnaam, locatie in de stad, profiel foto en bepaalde andere elementaire informatie. Om te kunnen deelnemen aan alle aspecten van de site en de verdere activiteiten van de gemeenschap en het delen, moet de privacy-instelling te wijzigen om informatie te delen, met inbegrip van al uw User Generated Content, je profiel pagina en al uw activiteiten op de website.

Terug